Безплатна доставка над 60 лв.

ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ – кръстопът на вкусове и елегантен стил

ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ  – кръстопът на вкусове и елегантен стил

Vinaria-300x250pxГрадът на виното и деликатесите стана емблематично място, където се представят изявени производители и търговци от винената и хранителната индустрия. Изложението спечели доверието на бизнеса,  утвърди се като предпочитано място за презентиране на нови продуктови линии и значима сцена за премиери на нови колекции напитки и храни пред специалисти и потребители.

Традиционните изложения за храни и напитки са истински кръстопът на вкусове и наслади, присъщи на елегантния стил на живот.  Магията на виното и кулинарията разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, като привличат хиляди посетители – специалисти и ценители, от България и Европа.

Визията пресъздава стила и духа на българските възрожденски къщи и улици, за да предостави една по-различна среда за среща.  Най-големият плюс е фактът, че всички участници са равнопоставени, във фокуса са продуктите, а не толкова големината  на щандовете, заявяват изложители.

photo_0200В  Града на виното и деликатесите са събрани експозиции, зони за гурме демонстрации, за презентации и дегустации, за провеждане на майсторски класове и за отдих, пресцентър, сцена за музикални изпълнения и бутик, където ценителите  могат да купят изискани вина. Тук се представят новите серии на известни български изби, бутикови винарни и чуждестранни марки. Не липсват аксесоари за сервиране на вино.

Богата палитра от традиционни и модерни хранителни продукти и специалитети предлагат участниците във „Фудтех“. Те акцентират на автентичните съставки и методи за преработка, за да се съхранят качествата на местните храни, които стават властелин на пазара. Тук са и изненадите на изложбата за висококачествени италиански храни и и вина „Вкусове от Италия“.

Платформата за  съвместно представяне на кулинарни специалитети и гроздови еликсири привлича все повече изложители и посетители специалисти. И тази година те ще бъдат впечатлени от очарователния свят на храните и напитките.

ВинарияПостоянните открити дегустации в Града на виното и деликатесите предоставят на посетителите възможност не само да се запознаят с новите хитове на винената и хранителната индустрия, а и да дадат своите оценки в конкурса „Изборът на потребителя“.

„Винария“ е мястото, където производителите представят новата реколта.  Големият дебют дава възможност на ценителите и дистрибуторите да опитат вина, които до този момент не са показвани никъде другаде.

Международната изложба за лозарство и винарство  се утвърди като едно от най-престижните изложения на бранша в Източна Европа и активно съдейства за популяризирането на българското вино.  Нейният престиж е причина всяка година да се разширява и обогатява асортиментът от вина и високо алкохолни напитки. Тук се демонстрират също технологии, техника,  оборудване и материали за създаване на лозя, отглеждане и преработка на грозде, опаковане и съхранение. Така се обхваща целият цикъл на създаване и предлагане на вино., подчинен на идеята за високо качество и изтънченост.

Професионалистите и любителите ценят не по-малко и съпътстващата програма заради интересните презентации, майсторски класове и семинари. През последните години тенденцията е да се обръща поглед назад към традициите, за да се отговори на нагласите на потребителите, които търсят автентичния вкус на местните сортове.

„Винария 2019“ се очертава като много интересна, тъй като участие вече са заявили водещи фирми от  над десет държави, между тях са известни центрове на винопроизводството, като Италия, Франция и Гърция.

Добави коментар

X