Безплатна доставка над 60 лв.

Колективно участие на български изби в Салон на виното

Колективно участие на български изби в Салон на виното

Посетителите на изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина

През изминалите 14 години Салон на виното ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители и търговци, които предлагат нови марки вина. Поредното петнадесето издание на изложението дава заявка, че отново ще вдъхнови посетителите си между 9-12 ноември в Интер Експо Център – София.

С колективно участие ще се представят редица български изби, които ще покажат най-добрите си партиди. Освен това ще разкажат за местните ни сортове и потенциала за отглеждане на лозя в определени райони на страната.

Сред българските изби присъстват имена като „Винзавод Асеновград“, „ЛВК – Винпром Търговище“, „Винпром Свищов“, „Винпром Русе“, „А Профи Груп“, ВИ „Пълдин“, „Вино Плюс“, „Винарна Славовица“ и др.

Желаещите да посетят изложението ще могат да се включат в поредица от дегустации на вина от Южна Африка, които традиционно участват с колективен щанд на изложението, и на марки от Италия, Франция, Унгария и Македония.

Паралелно със Салон на виното ще се проведат и изложенията, посветени на  хранително-вкусовата промишленост Месомания, Булпек, Светът на млякото и Интерфуд & Дринк, и за хорека сектора – Сихре.

Тази година Българската стопанска камара и Еnterprise Europe Network в партньорство с Интер Експо Център разработиха платформа за международни двустранни бизнес срещи Food4Life 2016, като добавена стойност към вече съществуващите възможности за осъществяване на делови контакти в дните на изложенията.

Изложенията ще предложат семинари и презентации, които предстои да бъдат обявени на сайта http://food-exhibitions.bg/bg/salon-de-vin.

Добави коментар

X