Безплатна доставка над 60 лв.

Магазин за вино на Шишман 19

Магазин за вино на Шишман 19

EnjoyWine е проект, който си поставя за цел да представи пред българската и чуждестранната публика новото лице на българското вино. Мисията ни е да помогнем България да си върне заслуженото място на глобалната винена карта като страна с хилядолетни традиции в производството на вино и с местни сортове грозде без аналог в света.

Подкрепяме българските винопроизводители, като се отнасяме с особено внимание към малките и средните изби и проекти, които предлагат автентични, персонализирани и тероарни вина.

За да свържем участниците на пазара с потребителите и да улесним диалога между тях, организираме дегустации и представяне на селектирани вина в своя специализиран магазин на ул. „Цар Иван Шишман“ 19 в София.

Портфолиото ни включва освен многообразие от  бели, розе и червени вина, също оранжеви, пенливи и благородно сладки вина, както и подбрана селекция от български ракии. Периодично даваме възможност на различни изби да представят своята визия за виното, като организираме тематични дегустации.

Развиваме и информационна дейност, като публикуваме на www.enjoywine.bg  информация за международни тенденции във винопроизводството, анализираме процесите на българския пазар на вино и съобщаваме за новости на винената карта по света и у нас.

Добави коментар

X