Безплатна доставка над 60 лв.

Розе дегустация 2019

Розе дегустация 2019

В ЦАРСТВОТО НА РОЗОВОТО ВИНО

Разкрийте прелестите на новата реколта розетана 20 април във „ФотоСинтезис Арт Център”

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/412607579310203/

Свеж вкус, лека консистенция, завладяващ аромат! В розето има невероятен чар – леко е, ефирно, лишено от минало. Не е ли именно пролетта чудесно време да започнем да оформяме портфолиото си от розови вина за лятото! Със своите ненатрапчиви аромати и изящна структура розето ни кара да мечтаем за лятно безделие и мързеливо съзерцание на слънчеви зайчета. За глътка финес, усмивки, морски бриз, добра компания, приятна храна и срещи с приятели.
 
И тази година искаме да ви помогнем да откриете своето розе за лятото, като ви каним на ежегодната си Розе дегустация на 20 април от 15 до 21 часа във „ФотоСинтезис Арт Център”. Очаквайте изящните розета на над 20 малки и средни винарни.
 
Интересното е, че ще можем да опитаме розови вина и от стари реколти (нещо необичайно за тази категория) и това ще ни даде възможност да направим вертикална дегустация, тоест да сравним как вкусът на едно и също розе се променя с времето.
 
Подготвили сме ви и други страхотни изненади – бар с розови коктейли, музикална програма и силна доза весело настроение.
 
Елате, опитайте, оценете и изберете вашия стил розе за сезон 2019!
 
Продажбата на билети започва на 01.04 и цената от 10лв ще е промоционална до 19.04:
  1. На място в нашия магазин на ул. Шишман 19 или офисът ни (Джоди Трейд)
  2. Онлайн
В деня на събитието билетът ще е на стойност 15 лв. – КУПИ БИЛЕТ
 
 
 

Добави коментар

X