Безплатна доставка над 60 лв.

DRINK PINK@THINK PINK R-evolution!

DRINK PINK@THINK PINK R-evolution!

Осмото издание на ROSE WINE EXPO ще се проведе от 1 до 3 юни 2018 г. в Казанлък

Има вино с цвят на пролет и аромат на сбъдната мечта. То прави революции в главите ни, проветрява душите ни и ни помага да виждаме света не такъв, какъвто е, а такъв, какъвто трябва да бъде! Не случайно организаторите на ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2018 избраха мотото „DRINK PINK@THINK PINK R-evolution!” за осмото си поредна издание, което ще се проведе на 1,2 и 3 юни 2018 г. в Казанлък, в залите и градина на читалище „Искра“.

Тази година специален гост на съпътстващия събитието национален конкурс за розе „Златен киликс” ще бъде световноизвестният винен експерт Даръл Джоузеф – винен съдия, лектор и журналист, специалист за Източна и Югоизточна Европа. Освен него за пореден път конкурсът ще събере изявени винени съдии, сомелиери, журналисти, дизайнери и визионери, които ще отличат  най-добрите розови вина от реколта 2017 от всички винени области на България.

Виненият салон на изложението по традиция представя над 55 български винарни, био продукти и автентични гурме практики. В него ще откриете най-известните български вина розе и най-модерните винени иновации с натурално розово масло или плодови доминанти. Наред с големи производители ще откриете малки семейни изби с дебютните им вина.

Ще опитате малинови вина, арониеви елексири и плодови вина, розови ароматни напитки и др.

В Гурме зоната гостуват световноизвестните швейцарски шоколади Chocolat Stella Bernrain, автентичното българско краве, овче и козе сирене „Ралица МИЛК“, пчелни елексири, уникалните сирена с български трюфели на Шеф Радичев и кафе от световноизвестната италианска къща L’ANTICO.

Културният афиш на фестивала в Казанлък и тази година включва майсторски класове за професионалисти и любители.

Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на Казанлък като част от традиционния Празник на розата и с медийното партньорство на БНТ и инициативата „Купувам българско”.

Подарете си прекрасен Розе уикенд в Розовата долина през първите дни на летния юни.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Добави коментар

X