Безплатна доставка над 60 лв.

Пролетен базар представя новото лице на българското вино

Пролетен базар представя новото лице на българското вино

На 22 и 23 април в залите на ресторант “България” винопроизводители от цялата страна ще се срещнат с почитателите на хубавото вино

Ароматно, омайващо и някак изискано, виното носи в себе си магия, която привлича все повече почитатели в България. Наблюдаваме тази тенденция от няколко години, а заслугата е на българските изби, които предлагат все по-качествени продукти.

Новата вълна от интересни предложения, която залива българския потребител, го провокира да се научи по-добре да плува във “винени” води. Независимо дали е начинаещ или напреднал, всеки винолюбител има нужда от информация, от възможност да се запознае с постиженията на българските винопроизводители, да опита вина от лимитирани бутикови серии, които не може да открие в кварталния магазин и хипермаркета, да види отблизо авторите на българските вина, спечелили световно признание на международни конкурси, да научи повече за виното, за да направи информиран избор при покупка, да закупи на добра цена вина за своя празник.

Hotel_BulgariaRestorant-BulgariaВ отговор на тази потребност се роди идеята ни за пролетен базар на виното EnjoyWine 2017, който да представи пред жителите и гостите на София новото лице на българското вино. Събитието ще се проведе на 22 и 23 април в залите на ресторант “България”, на бул. “Цар Освободител” 4. Изби от цялата страна вече заявиха желанието си да представят продуктите си по време на изложението. Предвидили сме и интересна съпътстваща програма с музика на живо, тематични дегустации, кратки обучения, конкурс за най-атрактивен щанд и други изненади.

Към програмата

Изложители:

„Интервино“ (Загрей), „Вила Мелник“, „Вила Винифера“, „Трастена“, „Малката звезда“, „Присое“, „Марян“, „Братанови“, „Сала естейт“, „Рупел“, „Орбелус“, „Вила Юстина“, „Шато Копса“, „Орбелия“, „Карабунар“, „Драгомир“, „Старо Оряхово“, „Манастира“, „Боровица“, „Сирона“, „Нисово“, „Виа Верде“.

С подкрепата на: 

Print

Медийни партньори:

PROGRESSIVE_LOGO   vinoloze_color (2)Print  kulinaria1

hit logo1THE2 WTwomancropped ENews

Добави коментар

X