Безплатна доставка над 60 лв.

Enjoy Love & Wine

Enjoy Love & Wine

За виното като любов и за любовта като вино

Наближава датата, на която празниците на виното и любовта съвпадат щастливо. Дали срещата им е случайна или предопределена? Може би отговорът се крие в красивите думи на жреца на любовта Евтим Евтимов. „Любовта, казва той, много прилича  на винарското изкуство, узрява с времето… Ако беше само дом, люлка, дете и мечта, щяхме да я омаловажим. А тя е нещо много повече, тя е самодивско вино, направено от огън и магия.“

Ако любовта е като „светло пиянство“, то виното е като любов –  замайва, опиянява, прави цветовете по-ярки, пали кръвта, оплита мислите. Когато е истинско, остава следа. Когато е евтино, разочарова. Събужда страстта, твори лични истории.

Макар мнозина да ги разделят, отричайки тяхната съвместимост, на 14 февруари Свети Валентин или Трифон Зарезан сядат на една маса, за да си кажат наздраве за виното и любовта. И ние ги обединихме.

От утре цяла седмица ще пием и ще се веселим в нашия магазин на ул. „Шишман“ 19. Заповядайте на чаша уханно българско вино. Изберете подарък за любимия човек от невероятните ни предложения – ръчно изработени бонбони от бял шоколад, кокос и коктейлни череши, или пък от шоколад, карамелизирани фъстъци и стафиди, облечени в белгийско захарно тесто. Вкусно звучи, нали! А са и много красиви – можете да ги разгледате тук. С бутилка вино по избор от рафта в магазина, те са подарък, с който ще разтопите сърцето на любимия. Ако пък откривате романтиката по-скоро в броя на изпитите с приятели бутилки, за повече от три ще ви дадем празнична отстъпка.

Да отпразнуваме любовта с вино и сладки думи! Наздраве!

Винената дегустация е нашата спортна дисциплина

Ако желаете да научите за нашите бъдещи спортни надпревари, драснете отдолу един имейл

Добави коментар

X