Безплатна доставка над 60 лв.

Уникален софтуер вдига продажбите на вино

Уникален софтуер вдига продажбите на вино

Online-wine-shopИновативен софтуер, който гарантира бърз ръст на продажбите на вино, ще бъде представен за първи път на „Винария 2018“. Той е подходящ за винопроизводители, които имат свои сайтове и желаят да привлекат повече клиенти. Комуникационната услуга „Безплатно обаждане“ (Free call) е във вид на зелена слушалка, позиционирана на интернет-страницата на винарска изба, от която всеки клиент от целия свят може да се обади безплатно, да се информира за предлаганите продукти и да заяви количества за доставка.

Над 27 хил. компании от 60 държави по света вече са въвели услугата. Тя е придобила популярност главно в хотелиерския бранш, където се използва за директни резервации. Прилага се успешно от две години в Канада, САЩ, Русия, и в по-екзотични страни като Коста Рика. В сектора регистрират ръст от 25-30 % на резервациите, малко след въвеждането й.

Софтуерът „Безплатното обаждане“ ще бъде демонстриран на „Винария“, която ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.

Добави коментар

X