Безплатна доставка над 60 лв.

“La Dolce Vita Food & Wine Event” 3 Юни

Дегустация на италиански храни и вина

Кога: 3 Юни, София

Място на събитието: Гранд Хотел София

Бизнес сектор: Храна и напитки

Организатори: Агенция за пoдпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина (ИЧЕ)/ Италианската търговска камара в България

Web site: www.camcomit.bg

Италианската търговска камара в България, съвместно с Агенция за пoдпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина (ИЧЕ), организират презентация и дегустация на италиански храни и вина, която ще проведе на 3 юни т.г. в София. Професионалното събитие, преименувано за своето VII издание на “La Dolce Vita Food&Wine“, има за цел да представи различни италиански продукти и да засили тяхното присъствие на българския пазар.

До този момент българският потребител показва забележителна възприемчивост и доверие към специалитетите и продуктите на италианската кухня. За това можем да съдим и по постоянния интерес към италианските ресторанти, разположени на територията на цяла България и сертифицирани с Марка за качество “Италианско гостоприемство” (Ospitalità Italiana).

Събитието ще се проведе в рамките на един ден и включва двустранни търговски срещи между представените италианските фирми и българските оператори от следните сектори: вносители, дистрибутори, мениджъри занимаващи се с търговия на дребно, ресторантьори, сомелиери, управители на специализирани магазини за храни и напитки на водещите хотели в България, кетъринг фирми и специализирани медии.

Програма:

От 14.00 ч до 16.30 ч ще се проведат срещи B2B, след което достъпът до събитието ще бъде отворен за свободните посетители.

Прилагаме каталог на изложителите – http://issuu.com/milahristovastanilova/docs/la_dolce_vita__food_wine_event_2015

Добави коментар

X