Безплатна доставка над 60 лв.

Салон на виното 2018 – опияняващи аромати и вдъхновяващи предложения

Салон на виното 2018 – опияняващи аромати и вдъхновяващи предложения

Изложението ще се проведе от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център

Baner1Опияняващи аромати и вдъхновяващи предложения обещават изложителите, които ще представят своите вина по време на Салон на виното. Изложението ще се проведе за седемнадесети пореден път в Интер Експо Център – София, от 7 до 10 ноември 2018 г.

Събитието отново ще събере български и чуждестранни марки, лимитирани серии, нови партиди и селектирани вина, както и различни гроздови напитки. Както всяка година посетителите ще могат да дегустират различни вина, докато обикалят по щаWineндовете.

Изложителите са подготвили широка палитра от сортове – червените Мерло, Каберне Совиньон, Сира, Мелник 55, както и белите Шардоне, Совиньон блан и Мускат. Освен български продукти ценителите на виното ще могат да опитат вина от Южна Африка, Португалия, Аржентина, Унгария, Италия, Испания, Македония и САЩ.

Многобройните предложения превръщат Салона на виното в предпочитано събитие за всеки винолюбител, а за бизнеса изложението е чудесна възможност за осъществяване на директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.

Паралелно със Салон на виното в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните изложения в хранително-вкусовия и хорека сектор – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Сихре. Очаква се в паралелните изложения свои продукти да представят повече от 500 изложители от целия свят.

Съпътстващата програма обещава да бъде много интересна. Например четирите дни на GastronomiX 2018 изобилстват от демонстрации. Началото ще постави уважаваният италиански шеф готвач Масимо Росето, посланик на великата традиция на ризотото и бранда Riso Gallo UK . В четвъртък, на 8 ноември, са звездните майсторски класове на Maрио Сандовал, шеф-готвач на ресторант Coque в Мадрид (2* от Мишлен) и на шеф готвач от митичния екип на Disfrutar Barcelona (2* от Мишлен): Едуард Шатрук, Ориол Кастро и Матеу Касаняс – работили с Феран Адриа в El Bulli. В петък, на 9 ноември, на сцената ще видим белгиеца Анри Донно, главен шеф инструктор на престижната HRC Академия, а последният ден на GastronomiX, събота, е посветен на висшето сладкарство. На Pastry академията демонстрация „Шоколад“ ще води един от най-добрите шоколатиери в света, британецът Мартин Шифърс, печелил два пъти Европейската купа по сладкарство.

Добави коментар

X