Безплатна доставка над 60 лв.

Опияняващо ароматни и вдъхновяващи предложения от Салон на виното 2017

Опияняващо ароматни и вдъхновяващи предложения от Салон на виното 2017

Аромати и вдъхновяващи вкусове, които ще ни пренесат в различни кътчета на света – това обещават организаторите на ежегодното изложение Салон на виното, което ще се проведе за 16-и път в Интер Експо Център, София, от 8 до 11 ноември.

Салонът на виното отново ще събере български и чуждестранни търговски марки, лимитирани серии, нови партиди и селектирани вина, както и различни гроздови напитки. Почитателите им ще могат да дегустират по време на своята обиколка из щандовете на изложителите.

Посетителите ще имат възможност да опитат български вина от традиционните сортове Мерло, Каберне Совиньон, Сира, Мелник 55, както и Шардоне, Совиньон блан и Мускат. Винолюбителите, енолозите, сомелиерите и търговците ще открият и предложения от световни дестинации като Южна Африка, Франция, България, Аржентина, Италия, Испания и Македония.

Паралелно със Салона на виното в шестте зали на Интер Експо Център ще се провеждат и международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Сихре.

Тази година в изложенията ще се включат повече от 450 участници от целия свят. Засилено е присъствието на изложители, представящи машини и технологии, както и фирми, които ще демонстрират водещи марки кафе, вендинг оборудване и аксесоари.

Добави коментар

X