Безплатна доставка над 60 лв.

Наближава Петото юбилейно издание на Wine Fest Burgas 2018

Наближава Петото юбилейно издание на Wine Fest Burgas 2018

Фестивалът ще се проведе от 26 до 28 юли в експозиционен център „Флора“ в Бургас

Фестивал на виното БургасНад 35 български производители и вносители на вина са заявили тази година участие в юбилейното издание на Бургаския фестивал на виното.

Посетителите ще могат да опитат вината на „Вила Юстина“, „Братанови“, „Меди Вали“, „Едоардо Миролио“, Via Vinera, „Винекс Славянци“, „Златен Рожен“, „Братя Минкови“, „Славовица“, Libera Estate, Zelanos, „Вила Ямбол“, „Ялово“, „Тохун”, „Черноморско злато“, „Винпром Карнобат“, Todoroff, „Домейн Мараш“, Bloom Winery, „Винарна Свищов“.

Вносителите ще представят над 350 елитни марки вина от Италия, Франция, Аржентина, Австралия и Чили.

За първи път тази година Посолството на Аржентина ще представи изби от страната, като почетен гост на фестивала ще бъде Н.Пр. Алберто Алфредо Мануел Труеба, извънреден и пълномощен посланик на Аржентина в България.

Наред с вината посетителите ще могат да се опитат ръчно приготвени бисквити от лимец, сирена с трюфели, бонбони с трюфели, както и екзотични пикатни сладка, пюрета и разядки.

Фестивалът на виното ще се проведе от 26 до 28 юли в зали 2,3,4 на  експозиционен център „Флора“ в Морската градина на Бургас.

Цената на билета е 10 лв. и включва безплатна дегустация по щандовете плюс подарък – брандирана дегустационна чаша.

Тази година за първи път по време на Wine Fest Burgas ще има конкурс за бяло тихо сухо вино. Всички изби, които искат да дадат проби за конкурса могат да пишат на организаторите в срок до 11.07.2018.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ от Facebook профила на Wine Fest Burgas

Добави коментар

X