Безплатна доставка над 60 лв.

Над 300 марки ще представят изложителите на Wine Fest Бургас 2017

Над 300 марки ще представят изложителите на Wine Fest Бургас 2017

Изложението ще се проведе в експоцентър “Флора” от 28 до 30 юли

Над 300 марки качествени вина ще представят участниците в четвъртото издание на Бургаския фестивал на виното. От 28 до 30 юли експоцентър “Флора” в Бургас отново ще събере професионалисти, ценители и любители на виното. Посетителите ще имат възможност да дегустира продукти от България, Италия, Испания и Франция. Сред изложителите ще има и носители на престижни награди от световни конкурси, които ще представят пред жителите и гостите на града отбрани продукти.

Wine Fest BurgasЗа първи път на фестивала ще се дегустират синьо вино и спиртни напитки от Сърбия. Ще продължи и традицията от миналата година за дегустация на оранжево вино. Цветната гама от вина ще бъде допълнена от качествени  бели, червени и розета. Всички те ще могат да се опитат и закупят на цени на производител от мястото на събитието.

Посетителите ще могат да се насладят и на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, както и да отпият глътка ароматно кафе, създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.

Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar. Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година от 28 до 30 юли в изложбен център “Флора” в Бургас.

ІV Бургаски фестивал на виното се организира от Националната лозаро-винарска камара и “Експо Тим” със съдействието на Община Бургас.

Добави коментар

X