Безплатна доставка над 60 лв.

Винен тур с Enjoywine?

Винен тур с Enjoywine?

Какво е винен тур?

В общоприетия смисъл виненият тур се състои от посещение на винарни  и дегустация. По този начин  можете да се запознаете с начина на “правене” на вино като проследите процеса от приема на грозде, през съдовете за ферментация, буретата за отлежаване и бутилирането. След  разходката гостите дегустират гамата от вина на съответната винарна.

Какво е винен тур с Enjoywine ?

Долината на Струма

Долината на Струма

Нашият винен тур е различен по характер, времева ангажираност и най-вече по споделени емоции. Групата може да се състои от различен брой хора в зависимост от проявения интерес. Провежда се в продължение на няколко дни, най-често по време на уикенд, като се посещават различен брой винарни в зависимост от областта и темата на съответния винен тур.

Това, по което се различават нашите винени турове е, че ние стараем да откриваме и посещаваме малки бутикови винарни с вина, които са   интересни, различни, със собствен характер. Споделянето на хубаво настроение, позитивните емоции и нови приятелства са сред нашите основни цели. За повече информация можете да разгледате нашата страница във Facebook, където са качени описание и снимки от нашите винени турове.

  • Искате да разгледате малка бутикова  или  голяма модерна винарна?
  • Да се запознаете отблизо с процеса, с магията на създаване на виното?
  • Да разговаряте със собственика или с енолога, който е сътворил виното в избата ?
  • Искате да сте с приятна компания, да разгледате красиви кътчета от България, да се забавлявате и да се отдадете на хубави емоции?
Toscana

Тоскана

Ние от Enjoywine ще осигурим за вас и вашите приятели незабравимо преживяване на нашите винени турове. По детайлна инфорамация за бъдещи турове може да намерите в Събития и нашата страница във Facebook.

Добави коментар

X