Безплатна доставка над 60 лв.

Чаша коледна магия, моля!

Чаша коледна магия, моля!

Опитахме над 40 вина и всяко едно намери свои почитатели на последната ни за годината дегустация

Когато на едно място се съберат произведенията на талантливи фотографи и винопроизводители, коледната магия прониква във всеки детайл – в чашата с десертно френско вино от региона на Сотерн, в бутилката с ароматно българско мерло, в усмивките на гостите и в гостоприемните жестове на домакините от EnjoyWine и „Фотосинтезис“.

Коледна магия

Коледна магия

Бе по-оживено от всеки друг път. Светлинки припламваха като светулки между бутилките, а празничният дух сякаш бе завладял дори портретите от стената, които „следяха“ с интерес случващото се.

Коледна магия

Коледна магия

Над 40 вина трябваше да бъдат опитани и тази отговорна задача се падна на нашите гости, които и този път проявиха изтънчен вкус и оценъчни умения.

Коледна магия

Коледна магия

Коледна магия  Коледна магия

Казват, че вкусът на виното зависи от това, с кого го пиеш. Според нас и този път вкусът бе отличен.

Коледна магия  Коледна магия

Всяко изкуство има нужда от гид в действие.

Коледна магия  Коледна магия

С доза тъга „избърсахме прахта“ след поредната и последна за годината дегустация. Леко замаяни от красивия розов оттенък и плодовия вкус на шампанското от Елзас, от ярките Бордо блендове и едносортовите класически Мерло и Каберне Совиньон, си пожелахме нови винени подвизи и дегустации през 2017 година. Подготвяме програмата и обещаваме да е много интересна.

За хубавите вина, които опитахме на 17 декември, благодарим на нашите приятели и партньори от „Братанов“, „Синтика“, „Меди Валей“, „Логодаж“, „Мизия“, „Басареа“, „Орбелия“, „Манастира“, „Вила Мелник“, „Малката Звезда“, „Беса Валей“, „Старо Оряхово“, „Мидалидаре“, „Меди Валей“, „Шато Копса“, „Марвин“, „Загрей“, „Драгомир“, „Едоардо Миролио“.

Добави коментар

X