Безплатна доставка над 60 лв.

Първият EnjoyWine хепънинг опроверга прогнозите

Първият EnjoyWine хепънинг опроверга прогнозите

Въпреки многобройните предупреждения на 1 юли да си стоим вкъщи пред вентилатора, изкушението да опитат селекцията бели вина от БГ сортове на „Орбелус“, „Братанови“, „Рупел“, „Царев брод“, „Старо Оряхово“, „Магурата“, „Шато Копса“ и собствената ни марка JOY, доведе в нашия магазин немалко ценители на хубавото българско вино. Климатикът едва се справяше с предизвикателството да охлади помещението, но желанието на нашите гости да дегустират всяко едно от вината бе по-силно от климатичния дискомфорт.

Свилен Георгиев

Особено интересно ни бе да чуем разказа на Свилен Георгиев от „Малката звезда“ за впечатленията му от Австралия, където тази година той преживя винена кампания, работейки в една от големите австралийски изби. За тези, които пропуснаха лекцията, сме подготвили видео, което ще качим във Фейсбук, както и кратка статия на сайта.

Гостите ни бяха и първите, които опитаха сладкото вино от тамянка на изба „Братанов“, още преди да бъде етикетирано. Всички го оцениха с отличен и много плюсове.Elizabeth luxury chocolate

За да бъде удоволствието ни пълно се погрижиха Елизабет от Elizabeth luxury chocolate и Гергана от Modica Artisan Chocolates, които бяха приготвили подходящи за вината шоколадови изкушения. Както визията, така и вкусът на продуктите им са доказателство, че в България вече се развива бутиково шоколадиерство на световно ниво. Благодарим на двете фирми за подкрепата и се надяваме отново да ви срещнем с техните продукти на други наши събития.

Enjywine хепънинг

Добави коментар

X